Tjänster & Produkter

Beläggningsarbeten

Beläggningsarbeten utför vi med flera olika material beroende på användningsområde och kundens behov. Beläggningen sker antingen på plats hos kund eller i vår verkstad i Kiruna. Vi arbetar tillsammans med de ledande leverantörerna inom respektive fält för att hitta den bästa produkten för kundens behov. Vi arbetar främst med polymerer i form av solida mjuka material, det vill säga plaster. Framför allt har vi specialiserat oss på produkter i gruppen härdplaster och gummi. 
Mer om beläggningsarbeten

Underhållsarbeten

Vi utför flera olika typer av underhållsarbeten, framförallt mot gruvindustrin, tung industri samt byggnads- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder hållbara, kostnadseffektiva lösningar med LCC (Life Cycle Cost) i beaktande.
Mer om underhållsarbeten

Prototyptillverkning

Har ert företag en idé ni vill förverkliga? Vi hjälper er från idé till färdig produkt. Först skapar vi en prototyp så den abstrakta idén förvandlas till en konkret form. Med hjälp av prototypen kan ni testa formen på designen och genomföra praktiska prototyptest för att upptäcka eventuella problem som behöver justeras innan produktion sker i större skala.
Mer om prototyptillverkning

Legotillverkning

Legotillverkning, även kallat kontraktstillverkning, innebär att ett företag tillverkar eller bearbetar produkter på uppdrag av ett annat företag.
Ingen kan vara bäst på allt och detsamma gäller inom industrin. Legotillverkning är ett praktiskt sätt att förlägga delar av produktionen eller efterbearbetning hos ett annat företag med rätt kompetens.

Mer om legotillverkning
Besöks & leveransadress
Poly Industries AB
Flygfältsvägen 2
981 41 Kiruna
© Poly Industries AB 2024
Producerad av